СПОДЕЛЕНИ РЕЗУЛТАТИ

[ A+ ] /[ A- ]

    ТОВА, КОЕТО ИСКАМЕ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ТУК Е СЕЛЕКЦИЯ ОТ НАШИЯ ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ, ЗА ДА ВИ УЛЕСНИМ В ИЗБОРА НА ЕСТЕСТВЕНИ СРЕДСТВА  ПРИ ГРИЖА  ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ.

     Ще споделим свойствата на продуктите и въздействието им върху организма. Здравето е във ваши ръце – не забравяйте, че е по-добре да се грижите за него превантивно, за да не стигате до състояние на болест.

     Предпоставките да бъдете здрави са: здрава имунна система, чиста кръв, позитивен начин на мислене, движение, правилно дишане и хидратация на организма с чиста изворна вода.

     За повечето предпоставки ще намерите полезни съвети в други раздели на сайта, тук ще се спрем на имунната система, детоксикацията на организма и набавянето на биологично активни вещества чрез продукти на билкова и пчелна основа.

     И не забравяйте, че това са помощни средства – без промяна в начина на мислене, хранене и двигателна култура няма да можете да постигнете или задържите положителните резултати.

line

ТИНКТУРА ЗА КОМПЛЕКСНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ОРГАНИЗМА

Първоначално комбинацията от киселец, корени на репей, ревен и кора от бряст е използвана за лечение на рак, но в продължение на редица години клинични изследвания доказват многобройните ползи за здравето. За това, както и от нашия опит с използването на екстракта го нарекохме КОМПЛЕКСНА ТИНКТУРА ИЛИ ТИНКТУРА ЗА КОМПЛЕКСНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ОРГАНИЗМА

Първичното действие на тинктурата е да се отстранят тежките метали, детоксикация на организма, възстановяване на енергийните нива, както и възстановяване на имунната система. След като това се случи, тялото се възстановява до ниво, до което, организма е в състояние по-добре да се защити от болест или болестно състояние, с помощта на собствен ресурс.

Това средство е от полза за цялото тяло по холистичен начин. Още…

line

ЕКСТРАКТ ОТ ПОНИЦИ НА ЧЕСЪН С ПЧЕЛЕН МЕД И ПРОПОЛИС:

      Отлежалия чеснов екстракт засилва значително антиоксидантните свойства на чесъна (от там и борбата със рака и стареенето). Предпазва от увреждане на ДНК. Поддържа здрави кръвоносните съдове, предпазва от радиация, понижава холестерола в кръвта и съответно риска от инфаркт и сърдечни болести, предотвратява образуването на тромби (т.е. прави кръвта по-рядка). Понижава високото кръвно налягане. Подобрява кръвообръщението, понижава нивото на липидите (мазнините), предпазва черния дроб. Способства за стабилизиране нивото на кръвната захар. Предпазва от появата на язви като подтиска растежа на Helicobacter pylori – бактерия, която причинява язва. Стимулира имунната система. Още…

line

ПРОДУКТИ С БЪЗАК-ПЛОД:

      Бъзака има силно антиканцерогенно действие, което се дължи на едни от най-мощните антиоксиданти – антоцианите. Действа кръвообразуващо (червени и бели кръвни телца) за това е изключително подходящ при анемии и като имуностимулиращо средство. Пречиства кръвта, подобрява нейния състав и я разрежда – от там и мощното му действие при чернодробни заболявания, висок холестерол, тромби, високо кръвно налягане, акне, розацея, псоиазис. Прави стените на кръвоносните съдове по-еластични, нечупливи, не позволява да се разширяват – свойства обуславящи положителното му действие при разширени вени и хемороиди. Силен диуретик и от там подходящ при заболявания на бъбреците и пикочните пътища, както и при сърдечни заболявания със задържане на вода в организма. Има слабително действие и чудесно почиства шлаки и токсини натрупани в дебелото черво. Подпомага правилното оформяне на плода при бременни. Подобрява обмяната на веществата и заедно с детоксикиращият му и диуретичен ефект подпомага отслабването. Лечителя Петър Димков го нарича тотално тонизиращо средство.  Още…

line