КЛУБ-ОФИС

[ A+ ] /[ A- ]

КЛУБ – ОФИС НА СДРУЖЕНИЕ „ФИТО АПИ МЕД” В СОФИЯ

дия намалена   томи намалена

Всички заедно се учим да живеем щастливо, в мир със себе си и околния свят – ние предлагаме да си помагаме и да усвояваме заедно методи, с които да се развиваме.

В СВЕТА НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА – ВСИЧКО Е НЕСЛУЧАЙНО СЪВПАДЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ТАКА, ЧЕ АКО ЧЕТЕТЕ ТЕЗИ РЕДОВЕ, ТО ОТГОВОРИТЕ НА ВАШИТЕ ВЪПРОСИ СА ПРИ НАС…

Сдружението  създаде клуб – офис в София, в ж.к. Лозенец – между х-л „Хемус” и басейна „Спартак” на  ул. „Църноок”5, ет.1, ап.1 (входа е от към ул. „Димитър Хаджикоцев”)

Всеки който желае да получи информация, съдеиствие и да създаде контакти с хора, които имат отношение към здравотворния начин на живот и българските традиции е добре дошъл, а ние се надяваме да бъдем полезни и  да можем да осигурим приятна атмосфера за това.
Клубът е отворен за посещения всеки четвъртък от 17.00 до 20.00 часа.

Организирани мероприятия в клуба всеки последен четвъртък на месеца от 19.00 ч.

КЛУБ ОФИС 1   КЛУБ ОФИС 2   КЛУБ ОФИС 3

IMGP0680 компресирана   нова компресирана   IMGP0641 компресирана

Дейности на клуба: Алтернативна медицина , холистичен подход, беседи, лекции, тренинги и семинари на различни теми, излети и колективни походи с енергийни практики, организация и координация на събития в и извън София.
Не пропагандираме някаква конкретна идея, нито определена философия или религия.  Посрещаме реалността с отворено съзнание и предлагаме  всестранни начини за постигане на хармония и баланс със себе си и със заобикалящия ни свят.
Ние и специалните гости, които ще срещате при нас са готови да споделят знания, умения и опит от области на науката, изкуството, езотериката, психологията, здравето и билките, личностното развитие и творчеството в живота, полезни за всеки. За здравотворното състояние във физически и психо-емоционален план  имаме специални теми.
ПРОДУКТИ 1   IMG_2400   ПИРАМИДА 3

Остави коментар

* Please Subtract the Values