ЗДРАВ ГРЪБНАЧЕН СТЪЛБ

[ A+ ] /[ A- ]

Сдружение „ФИТО АПИ МЕД” подкрепя
проекта на фондация „Здраве от Япония”

„Здрав гръбначен стълб за българските деца”

На 21 март 2014 г. проведохме първата благотворителна вечер на Фондация „Здраве от Япония” в полза на деца в неравностойно положение с гръбначни изкривявания, детска церебрална парализа, психо-соматични и други здравословни проблеми, на които можем да помогнем чрез методите на ЮМЕЙХО.

upload.533576776688a5.14907574   upload.5335766e954552.86380049   upload.533576766a4032.63722378

Общо от вечерта бяха събрани 2260 лева.
Със събраните средства ще бъдат обезпечени целите, които Фондация „Здраве от Япония” си постави:
– Индивидуално диагностициране и терапия на деца в неравностойно положение с гръбначни изкривявания в ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко. с коригиращи програми в краткосрочен (до 3 месеца) и дългосрочен план;
– Масово обследване по училищата;
– Курсове за родители и учители по Проект „Здрав гръбначен стъл за българските деца”.

SONY DSC   SONY DSC   SONY DSC

Каузата на Фондацията подкрепиха със свои изпълнения Коцето Калки, Десислава Щерева и Евгения Симеонова, децата от танцова школа IV Dаnce, X-Energy, Капка Кумар, Мария и Мартин Мартинови, Александра Филипова и др., които поздравиха присъстващите. Специални гости на благотворителната вечер бяха Талън Тейлър (пиано) и художничката Веселинка Петрова, която предостави свои картини с благотворителна цел. Благотворителната инициатива беше подкрепена и от много наши клиенти, партньори и приятели, бизнесмени и музиканти.

Освен всичко събитието отчете и 5 годишнина от създаването на YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Cо.

Фондация „Здраве от Япония” изразява своята благодарност към дарителите:

Академия на здравето Свети Лука ООД, Лука и Детелина Дикузанови, Николай Кондев, Мая Тодорова, Владимир и Калина Докузанови, Ирена Андонова, Томи и Диана Мислиеви, Веселинка Петрова, Асен Николов, Марина и Виолета Вакарелови, Девора Коцева, Ивета Кирилова, Галина и Ванко Банкови.

Приемете нашата съредчна благодарност за предоставените средства. Вашата съпричастност е изключително значима сега, в условия на икономическа криза и считаме, че тази помощ за децата с тежки здравословни проблеми е многократно увеличена!

Всеки, който има желание да помогне на децата с гръбначни изкривявания и да подкрепи Проект „Здрав гръбначен стълб за българските деца” може да направи това като:

SONY DSC

– направи откупка на произведение на изкуството;
– стане наш Партньор
– направи парично дарение по банкова сметка:

Фондация „Здраве от Япония”
Алианц Банк България АД
Банкова сметка:
IBAN: BG 58 BUIN 9561 1000 4307 90
BIC: BUINBGSF

С Вашата съпричастност и подкрепа сме по-уверени в преодоляване на трудностите по избрания път, но и още по-отговорни пред децата и семействата им, за да им предоставим достъпно лечение и помощ за тяхното по-добро и независимо бъдеще.

Сдружението ще публикува информация в сайта раздел /СЪБИТИЯ/ за предстоящите благотворителни инициативи организирани в полза на проекта.

За повече информация: http://yumeiho-centre.com

Остави коментар

* Please Subtract the Values